Advent Vega: betaalbare tablet met goede specificaties

Redactie
7 oktober 2010, 13:07
1 min leestijd
Advent Vega: betaalbare tablet met goede specificaties
avent-vega

Dixons gaat vanaf 1 november de Advent Vega verkopen in het Verenigd Koninkrijk. Is het een retourtje Londen waard om dit tablet te scoren? Een volmondig ja! De Vega kost slechts 250 Britse pond (nog geen 300 euro) en daarvoor krijg je een tablet met een capacitief touchscreen van 10,1 inch, een snelle NVIDIA Tegra 2-processor (1 GHz) en Android 2.2. Natuurlijk is het nog even wachten op de eerste reviews, maar de specificaties zien er uitstekend uit.

Er zit een krachtige accu in de Advent Vega, waardoor je de tabletcomputer tien uur kunt gebruiken zonder op te laden. De Vega heeft een 1,3 megapixel webcam en wordt geleverd met een SD-kaart van vier gigabyte.

Lees verder na de advertentie.

Naast de Vega lanceert Dixons volgende maand ook de Advent Amico, een kleine tablet (zeven inch) voor 130 Britse pond. Dit exemplaar draait op Android 2.1 en heeft waarschijnlijk een resistief touchscreen.

“We verwachten dat de tablets één van de populairste cadeaus worden tijdens Kerst”, zegt Jeremy Fennell van Dixons. “De Advent Vega biedt kwaliteit aan voor een mooie prijs.”

Bron: Android Community

Categorie: Tablets
Spotlight: Tablet

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's