Adviesprijzen nieuwe Sony Ericsson Android-telefoons uitgelekt

Wouter Nijsen
16 februari 2011, 13:32
1 min leestijd
Sony Ericsson Xperia Play

Sony Ericsson heeft tijdens het Mobile World Congress een drietal interessante Android-telefoons gepresenteerd, de Xperia neo, Xperia Pro en Xperia Play. Drie nieuwe toestellen die ervoor moeten zorgen dat het Android-assortiment van Sony Ericsson weer klaar is voor de strijd met de concurrentie. De gebruikte hardware en het uiterlijk van de nieuwe Xperia Neo en Xperia Pro Android-telefoons zijn ondertussen geen geheim meer. Ook van de Xperia Play kennen we ondertussen de details. Hoeveel ze in de winkel gaan kosten wisten we tot nu toe echter nog niet.

De website XperiaBlog beweert nu de adviesprijzen voor Duitsland te hebben bemachtigd. Bij onze oosterburen zijn de adviesprijzen als volgt: De Xperia Play kost met €649,- het meest, gevolgd door de Xperia Pro met €499,- en de Xperia Neo met €479,-

Lees verder na de advertentie.

Zoals gezegd betreft het de adviesprijzen voor Duitsland, maar aan te nemen is dat de verkoopprijs in Nederland hier niet erg veel van zal afwijken. Wat denken jullie, zijn deze bedragen marktconform en gaan ze voor verkoopsuccessen zorgen?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu