De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

AEM#3: The Developers Edition 25 februari in Rotterdam

Redactie
11 februari 2011, 13:04
2 min leestijd
AEM#3: The Developers Edition 25 februari in Rotterdam
aem logo

Na twee geslaagde edities in Utrecht en Eindhoven zal de derde editie van de Android Experience Meetup op 25 februari voor een keertje een heel ander thema hebben. Door de vele vragen tijdens en na de vorige evenementen zal AEM deze keer helemaal door en voor ontwikkelaars zijn. We hebben gemerkt dat er een enorme behoefte aan is en daar willen wij graag in voorzien.

Lees verder na de advertentie.

Gastheer Mangrove

Deze editie zal plaatsvinden bij Mangrove aan de Schiekade 189 te Rotterdam. Zij waren zo vriendelijk om ons onderdak te verlenen op 25 februari in hun nieuwe kantoor in het Schieblock.

Deze Developers Edition is dus bestemd voor iedereen die zich bezighoudt met het ontwikkelen op en voor het Android-platform. Tijdens deze avond zullen er een drietal presentaties gegeven worden en daarna zal er ruim de tijd zijn om het één en ander bij een drankje te bespreken.

Programma

Het programma voor de AEM#3 op 25 februari bij Mangrove ziet er als volgt uit:

18.00 Binnenloop
18.45 Welkomstwoord van de organisatie, uitleg en programma
19.00 – 19.25 Presentatie 1
19.30 – 19.55 Presentatie 2
20.00 – 20.25 Presentatie 3
20.30 – … …. Napraten met een borrel.

De locatie voor deze meetup ligt op loopafstand van het Centraal Station, nabij de Hofpleinvijver. Het kantoorverzamelgebouw het Schieblock ligt aan de Schiekade 186.

Locatie-AEM3

Kom je met de auto? Dan neem je afslagnummer 14 op de Ring Rotterdam Noord, doorrijden tot de Hofpleinvijver, kwart rotonde daarna de eerste gelegenheid rechts. Je komt dan aan de achterzijde van het Schieblock terecht.

Inschrijven

Er zijn maximaal 50 plaatsen tijdens deze bijeenkomst, dus registreren is een vereiste. Op deze link kun je je opgeven en vergeet niet je e-mailadres erbij te zetten. In de aanloop van het evenement zullen we je op de hoogte houden over het programma (sprekers e.d.) en we zullen je een paar dagen van tevoren een reminder sturen (alsof dat nodig is).

Android Experience Meetup

De AEM is een gezamelijk evenement van Androidworld en Androidplanet. We organiseren op verschillende plaatsen in het land meetups die voor iedereen toegankelijk zijn. De voorgaande evenementen waren in Utrecht samen met Samsung en in Eindhoven samen met Coolblue.

We hopen op een nuttige, leerzame en gezellige bijeenkomst bij de AEM#3 op 25 februari. Kunnen we op je komst rekenen?

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu