‘Afbeelding ASUS Nexus-tablet voor Google gelekt’

Redactie
4 april 2012, 9:27
1 min leestijd
‘Afbeelding ASUS Nexus-tablet voor Google gelekt’
'Afbeelding ASUS Nexus-tablet voor Google gelekt'

Pocketnow heeft een afbeelding online gezet van wat lijkt op een Nexus-tablet van ASUS. Volgens de geruchten zal Google dit jaar met een eigen tablet op de markt komen, en ASUS is één van de bedrijven die wordt genoemd als mogelijke makers hiervan. Hoewel Pocketnow verder geen informatie over de tablet heeft gekregen, lijkt het hier om een tablet met Ice Cream Sandwich te gaan. Het ontbreekt namelijk aan widgets van derde partijen en de knoppen op het schermen lijken erg veel op Android 4.0.

Google zou van plan zijn om een 7 inch Android-tablet uit te gaan brengen die onder meer de concurrentie aan moet gaan met de Amazon Kindle Fire in de Verenigde Staten. Of deze foto daadwerkelijk een prototype van de tablet is valt nog maar te bezien. Het kan namelijk ook om een 10 inch tablet gaan.

Lees verder na de advertentie.

Het is wel opvallend dat er nog een icoontje van de Android Market te vinden is. Enige tijd terug besloot Google de naam van de appwinkel te wijzigen in Google Play. Het kan zijn dat het hier om een vervalsing gaat. Het is wel vreemd dat Pocketnow verder geen uitspraken doet over de tablet en deze omschrijft als de Galaxy Nexus tablet. De merknaam Galaxy lijkt voorbehouden te zijn aan Samsung.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu