Afbeelding en specificaties van Galaxy Ace 3 gelekt

Galaxy Ace 3SamMobile lekte zaterdag de eerste foto en specificaties van de Samsung Galaxy Ace 3. De Ace 3 zal volgens de site in twee varianten verschijnen: een reguliere en een met ondersteuning voor dual-sim.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Galaxy Ace 3 krijgt daarnaast een 4 inch-tft-scherm met een resolutie van 480×800, een 5 megapixel-camera, een vga-front-camera, een dualcore-processor die draait op 1.0GHz, 1GB aan intern geheugen, 4GB aan interne opslagcapaciteit en een batterij van 1500 mAh.

Het toestel zal daarnaast op Android 4.1.2 of 4.2.2 draaien en zal daar uiteraard Samsungs eigen TouchWiz overheen krijgen. De Galaxy Ace 3 verschijnt in het zwart, rood en wit, en zou ergens vanaf juli al beschikbaar moeten zijn. Het is daarom te verwachten dat Samsung het toestel toont op zijn Premiere 2013-event van 20 juni.
Bron: SamMobile
Galaxy Ace 3