De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

‘Afbeelding Samsung Galaxy Tab 11.6 gelekt’

Redactie
24 maart 2012, 18:23
1 min leestijd
‘Afbeelding Samsung Galaxy Tab 11.6 gelekt’
'Afbeelding Samsung Galaxy Tab 11.6 gelekt'
Samsung Galaxy Tab 11.6?

De website Android and Me heeft een interessante ontdekking gedaan waaruit blijkt dat de Samsung Galaxy Tab 11.6 wellicht toch geen fabeltje is. Op de productpagina van de website van Samsung voor de nieuwe Exynos-processor is een foto te vinden van een grote, nog onbekende Samsung Galaxy Tab tablet. De getoonde tablet is groter dan de Galaxy Tab 10.1 en heeft een iets ander design. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het een bewerkte foto is, maar het is wel opvallend dat de tablet te vinden is op de pagina van de Exynos 5250 processor, dezelfde processor waarmee de Samsung Galaxy Tab 11.6 zou worden uitgerust.

Dat Samsung bezig is met nieuwe Galaxy Tab tablets mag duidelijk zijn. Met de komst van de nieuwe iPad ligt het voor de hand dat ook Samsung de resolutie van haar schermen gaat verhogen. Eigenlijk werd de Samsung Galaxy Tab 11.6 al tijdens Mobile World Congress verwacht, maar toen kondigde de Zuid-Koreaanse fabrikant de Galaxy Tab 2 en de Galaxy Note 10.1 aan.

Lees verder na de advertentie.

Daarnaast is het nog maar de vraag of 11.6 inch wel een goede schermgrootte voor een tablet is. Het kan ook zo zijn dat Samsung heeft besloten dat het 11.6 inch te groot is en het model compleet heeft afgeblazen. Toshiba is daarentegen bezig met een 13.3 inch Android-tablet, de Toshiba AT330.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu