Afscheid Daniël bij Android Planet

Redactie
1 december 2015, 9:40
1 min leestijd
Afscheid Daniël bij Android Planet

Dit is na vier jaar mijn laatste stukje voor Android Planet. En wat heb ik de afgelopen tijd genoten!

In 2012 begon ik bij als hoofdredacteur bij Android Planet. Althans, als je het zo kunt noemen: ik was namelijk de enige werknemer. Toen was Android Planet nog eigendom van iCulture, maar daar lag de focus logischerwijs op iPhones en iPads. Na een jaartje kreeg ik van de huidige uitgever BigSpark het aanbod om daar te komen werken, waarbij zij de website over zouden nemen. Eindelijk kwam er ruimte om van Android Planet echt iets moois te maken.

De overname gebeurde twee en een half jaar geleden, waarna het team langzaamaan werd uitgebreid met enkele vaste medewerkers en verschillende freelancers. Het eerste jaar heb ik enorm hard gewerkt om Android Planet te professionaliseren, met een focus op objectief nieuws, kwalitatief hoogstaande reviews en duiding in de vorm van achtergrondartikelen en columns.

Android Planet groeide uit van een fanblog met één redacteur naar een professionele nieuwssite over Android – en dat binnen een paar jaar. Dat komt grotendeels door de aanstelling van Gijs, die een klein jaartje geleden het stokje van mij heeft overgenomen. De website is echt in goede handen, en daar ben ik enorm trots op.

team bigspark afscheid daniel
vlnr: Roel, Heini, Daniël, Peter, Rutger, Gijs en Anne

Ik wil naast Gijs graag Peter (uitgever), Otto (oud-uitgever) en Roel (marketing) bedanken voor drie geweldige jaren. Het team dat er nu is, gaat enorm knallen. En ik ga datzelfde doen, alleen dan bij RTL. Daar ga ik per 1 december aan de slag als technologiejournalist. Ik blijf te volgen via @danielverlaan, maar check vooral Android Planet voor al je Android-nieuws. Dat blijf ik ook doen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu