After Five: CardLost

CardLostHet is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: CardLost. CardLost is een digitale portemonnee voor smartphones. Sla al je gegevens en nummers op van bijvoorbeeld creditcards, identiteitsbewijzen en bankpassen. Wanneer je portemonnee een keer wordt gestolen, dan heb je in ieder geval alle belangrijke informatie direct bij de hand.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Wanneer je één of meerdere passen kwijt bent, dan informeert CardLost wat je moet doen. Bij verlies van een bankpas krijg je een telefoonnummer voorgeschoteld om de pas te blokkeren. Zo hoef je geen uren meer te zoeken in een telefoonboek.

CardLost is al een tijdje verkrijgbaar voor de iPhone, maar is sinds vandaag ook beschikbaar voor Android. Eigenlijk hopen we dat je de applicatie nooit nodig hebt, maar als je ooit je portemonnee verliest, dan is het wel handig om deze app bij je te hebben.

De applicatie kost 0,79 euro en is alleen in de Nederlandse Android Market verkrijgbaar.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.