De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

After Five: CardLost

Redactie
2 december 2010, 17:20
1 min leestijd
After Five: CardLost
CardLost

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: CardLost. CardLost is een digitale portemonnee voor smartphones. Sla al je gegevens en nummers op van bijvoorbeeld creditcards, identiteitsbewijzen en bankpassen. Wanneer je portemonnee een keer wordt gestolen, dan heb je in ieder geval alle belangrijke informatie direct bij de hand.

Wanneer je één of meerdere passen kwijt bent, dan informeert CardLost wat je moet doen. Bij verlies van een bankpas krijg je een telefoonnummer voorgeschoteld om de pas te blokkeren. Zo hoef je geen uren meer te zoeken in een telefoonboek.

Lees verder na de advertentie.

CardLost is al een tijdje verkrijgbaar voor de iPhone, maar is sinds vandaag ook beschikbaar voor Android. Eigenlijk hopen we dat je de applicatie nooit nodig hebt, maar als je ooit je portemonnee verliest, dan is het wel handig om deze app bij je te hebben.

De applicatie kost 0,79 euro en is alleen in de Nederlandse Android Market verkrijgbaar.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu