De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

After Five: Pulse News (vanaf vandaag gratis)

Redactie
15 november 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: Pulse News (vanaf vandaag gratis)
pulse3

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: Pulse News. Pulse News is een RSS-reader, waarmee jij je favoriete nieuwsitems in één oogopslag ziet. De nieuwslezer maakt intensief gebruik van foto’s, waardoor de applicatie strak en modern oogt. Tot vandaag kostte Pulse News een euro, maar nu is deze applicatie gratis te downloaden.

De ontwikkelaar van Pulse News maakt de applicatie gratis en gaat op zoek naar andere manieren om geld te verdienen aan de app. “We bedanken onze eerste gebruikers, die ons tijd en geld gaven om de applicatie verder te ontwikkelen”, zegt bestuursvoorzitter Akshay Kothari van Alphonso Labs. “Nu kunnen nog meer mensen genieten van interessante content.”

Lees verder na de advertentie.

Met Pulse kun je diverse RSS-feeds inladen, bijvoorbeeld uit Google Reader. Je kunt de laatste nieuwsberichten lezen door de applicatie te openen of door een widget op één van je homescreens te zetten.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app maandag terug om 17:01 uur.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu