After Five: SinterklaasHulp

Redactie
4 november 2010, 17:01
1 min leestijd
After Five: SinterklaasHulp
sinterklaas-1
after-five

Het is After Five, de werkdag zit er weer op! Iedere dag in deze rubriek een leuke applicatie of niet te missen spelletje, dat eigenlijk niet zo geschikt is voor op de werkvloer. Vandaag: SinterklaasHulp. De applicatie SinterklaasHulp helpt je om een goed sinterklaasgedicht te schrijven. Daarnaast toont de app songteksten, waardoor je zorgeloos mee kunt zingen met liedjes over de goedheiligman.

Over ruim een maand is het weer 5 december. De tijd van cadeautjes, suprises, pepernoten en gedichten breekt weer aan. Toch kijken velen op tegen het schrijven van een gedicht. Slaag jij er nooit in om een goed gedicht te schrijven? Download dan alvast de applicatie SinterklaasHulp. Deze app bevat een rijmwoordenboek, zodat zelfs een minkukel een perfect gedicht in elkaar flanst.

Lees verder na de advertentie.

Daarnaast staan de liedteksten van verschillende sinterklaasliedjes in de applicatie. Handig als je mee wilt brullen met je kinderen, maar de tekst van ‘Zie ginds komt de stoomboot’ niet meer weet. Voorkom een blunder en zet SinterklaasHulp alvast gratis op je Android-telefoon.

Scan de QR-code aan de rechterkant om de applicatie te downloaden. Wanneer je in de Android-browser surft, dan kun je op de QR-code klikken om de app direct aan te schaffen.

Leuke tip?

Heb jij een echte After Five gevonden? Meld deze applicatie dan door een mailtje te sturen naar de redactie van Android Planet. Wellicht zie je deze app morgen terug om 17:01 uur.

Categorie: Apps

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's