Ajax Mobile: volg het laatste nieuws over de Amsterdamse club

Redactie
17 september 2010, 16:24
2 min leestijd
Ajax Mobile: volg het laatste nieuws over de Amsterdamse club
Ajax Mobile

Fans van Ajax willen natuurlijk altijd en overal op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwtjes over Ajax. In de Android Market is Ajax Mobile verschenen. Volg live de wedstrijden van Ajax, lees de laatste nieuwsberichten, bekijk informatie over de spelers en de tussenstand in de Eredivise.

De applicatie zit mooi in elkaar. De nieuwsberichten zijn volledig te lezen, waardoor je de app niet hoeft te verlaten. Daarnaast maakt Ajax Mobile gebruik van grote foto’s bij nieuwsberichten en kun je vanuit een nieuwsbericht snel een ander nieuwtje lezen. De applicatie haalt het nieuws uit een RSS-feed van Ajax.nl. Eén nadeel: alleen de laatste vier nieuwsberichten zijn te lezen. Dat mogen er wel wat meer worden.


Henri van der Aat, commercieel directeur van Ajax zegt:

Lees verder na de advertentie.

“Met Ajax Mobile zetten wij een volgende stap in het voorzien in de behoefte van onze fans om altijd op de hoogte te zijn van hetgeen zich bij Ajax afspeelt. Het gaat ons om informatie en communicatie bij het verder versterken van de band met onze supporters, maar ook die tussen de supporters onderling. Met Ajax Mobile brengen we begrippen als `social media` en `Ajax Community` naar een hoger niveau.”

Ajax Mobile

Met de applicatie Ajax Mobile is het mogelijk om een wedstrijd live te volgen. Zo zie je hoeveel ballen Ajax in het net heeft geschoten, hoeveel vrije trappen er al zijn genomen en wat de tussenstand is. Ook het speelprogramma is te bekijken. Zo mis je nooit meer een wedstrijd van Ajax.

Er valt nog genoeg te verbeteren. Hopelijk integreert Ajax een latere versie van Ajax Mobile met sociale netwerken als Facebook en Twitter. En ook handig: een automatische notificatie als Ajax moet spelen.

Ajax Mobile is gratis te downloaden in de Android Market en is ontwikkeld door Service2Media.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's