De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

‘Al 10 miljoen Samsung Galaxy S III toestellen besteld’

Redactie
1 april 2012, 12:53
1 min leestijd
‘Al 10 miljoen Samsung Galaxy S III toestellen besteld’
'Al 10 miljoen Samsung Galaxy S III toestellen besteld'

Enkele dagen na het nieuws dat de Samsung Galaxy Note al meer dan vijf miljoen keer is verscheept is bekend geworden dat de nog uit te komen Samsung Galaxy S III het nog beter doet. Volgens industrie-analist Eldar Murtazin zouden er al tien miljoen Galaxy S III telefooons zijn besteld bij Samsung door diverse partijen. Opvallend voor een toestel waar officieel nog niets van bekend is.

Volgens de geruchten zal de opvolger van de Samsung Galaxy S II een 1080p-scherm krijgen, een keramische achterkant en voorzien zijn van Ice Cream Sandwich dat door Samsung is aangepast met TouchWiz. Hoewel het getal van tien miljoen niet officieel door Samsung is bekend gemaakt, mag er vanuit worden gegaan dat dit redelijk realistisch is gezien de reputatie van Murtazin.

Lees verder na de advertentie.

Volgens de EE Times Korea is Samsung hard op weg om veertig miljoen smartphones te verschepen in het eerste kwartaal van 2012. Een groot gedeelte van deze toestellen zijn zogenaamde low-entry telefoons zoals de Samsung Galaxy Y. Elke maand zou deze zo’n 1,75 miljoen keer worden verscheept. Vooral in de opkomende markten zoals Oost-Europa, Azië, Afrika en Zuid-Amerika doen dergelijke toestellen het erg goed.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu