De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

En de winnaar van de Alcatel 3 is…

Wouter Nijsen
2 augustus 2019, 13:03
1 min leestijd
En de winnaar van de Alcatel 3 is…

Onlangs maakte je bij Android Planet kans op een exemplaar van de Alcatel 3, een toffe budgetsmartphone. De winnaar van de prijsvraag is nu bekend, dus check snel of jij diegene bent die de smartphone krijgt opgestuurd!

De winnaar van de Alcatel 3

We geven op Android Planet regelmatig smartphones en andere toffe gadgets weg, en onlangs hadden we een prijsvraag voor de Alcatel 3. Veel van jullie hebben meegedaan aan de prijsvraag, dank daarvoor! Uit alle deelnemers hebben we volstrekt willekeurig één winnaar gekozen, en dat is geworden…

Wybren uit Hantumeruitburen!

Gefeliciteerd, Wybren! De prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op. Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kunt dit jaar nog verschillende andere prijsvragen verwachten van ons. Blijf de Android Planet-app dus checken om kans te maken op smartphones en andere gadgets. En wil je een Alcatel 3 kopen, dan vind je via onze prijsvergelijker de beste aanbiedingen.

Meer over de Alcatel 3

De Alcatel 3 is een betaalbaar Android-toestel dat ideaal is voor op vakantie, maar natuurlijk ook als je vaste smartphone. De telefoon heeft een fraai design en beschikt over prima specificaties. Zo heeft de Alcatel 3 een 5,96 inch-scherm met een resolutie van 1560 bij 720 pixels, dat bijna de hele voorkant vult.

Onder de motorkap zit een vlotte Snapdragon 439-chip met 3GB werkgeheugen en 32GB aan opslagruimte. Dat laatste kun je bovendien uitbreiden met een micro-sd-kaartje. Aan de achterkant zit een dubbele camera van 13 en 5 megapixel, met daaronder een vingerafdrukscanner. Om alles van energie te voorzien, is een forse 3500 mAh-accu aanwezig.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Alcatel 3 (2019)
Alcatel 3 (2019)

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu