En de winnaar van de Alcatel 3X (2019) is…

Onlangs maakte je bij Android Planet kans op een exemplaar van de Alcatel 3X (2019). De winnaar van de prijsvraag is nu bekend, dus check snel of jij diegene bent die de smartphone krijgt opgestuurd!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Winnaar van de Alcatel 3X (2019)

We geven op Android Planet regelmatig smartphones en andere toffe gadgets weg, en onlangs hadden we een prijsvraag voor de Alcatel 3X (2019). Veel van jullie hebben meegedaan aan de prijsvraag, en daarvoor willen we jullie bedanken! Uit alle deelnemers hebben we volstrekt willekeurig één winnaar gekozen, en dat is geworden…

Paula uit Groningen!

Gefeliciteerd, Paula! De prijs komt zo snel mogelijk jouw kant op. Niet gewonnen? Niet getreurd. Je kunt dit jaar nog verschillende andere prijsvragen verwachten van ons. Blijf de Android Planet-app en onze nieuwsbrief checken om kans te maken op smartphones en andere gadgets.

Meer over de Alcatel 3X (2019)

De Alcatel 3X (2019) is een betaalbare smartphone die opvalt door het grote 6,52 inch-scherm en driedubbele camera achterop. Naast een primaire camera van 16 megapixel is er ook een 8 megapixel-groothoeklens voor wijde foto’s en 5 megapixel-dieptesensor voor portretfoto’s. Onder de motorkap zit een vlotte MediaTek Helio P23-chip met 4/6GB werkgeheugen en 64/128GB aan opslagruimte.

alcatel 3x 2019

Ook heeft de Alcatel 3X (2019) een 4000 mAh-accu die lekker lang meegaat en een vingerafdrukscanner op de achterkant. Uiteraard heb je ook toegang tot de Google Assistent, het slimme hulpje dat je met allerlei zaken kan helpen. Wil je de Alcatel 3X (2019) zelf kopen? Dan kun je terecht bij Bol.com en Belsimpel.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.