De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Alcatel One Touch 995 is goedkope smartphone met high-end specificaties

Redactie
3 november 2011, 16:44
1 min leestijd
Alcatel One Touch 995 is goedkope smartphone met high-end specificaties
Alcatel One Touch 995 is goedkope smartphone met high-end specificaties

Alcatel gaat eind februari 2012 de One Touch 995 onthullen. Het toestel heeft een 4.3 inch scherm, 1.4 GHz processor, 5 megapixel camera en zal voorzien gaan worden van Android 4.0. De Alcatel-telefoon draait nu nog op Gingerbread, maar als het toestel in de winkels komt te liggen moet deze voorzien zijn van Ice Cream Sandwich. Het meest opvallende aan het toestel is de adviesprijs die 199 euro bedraagt. Hiermee lijkt de Alcatel One Touch 995 een ware prijsvechter te gaan worden.

De smartphone zal naar alle waarschijnlijk volgend jaar tijdens Mobile World Congress in Barcelona worden aangekondigd maar inmiddels heeft Alcatel een prototype van het toestel getoond aan de Nederlandse telecompers. De telefoon heeft een metalen rand en ziet er goed afgewerkt uit. De achterkant is van plastic en fraai versierd. De One Touch 995 is niet dikker dan een centimeter en komt met Wi-Fi b/g/n, HDMI, DNLA en een 3.5 mm audio-aansluiting. Aan boord is een 1.650 mAh batterij.

Lees verder na de advertentie.

De adviesprijs van de Alcatel One Touch 995 bedraagt 199 euro en daarmee is het een zeer scherp geprijsde telefoon. Alcatel staat bekend om haar goedkope toestellen, maar deze telefoon laat zien dat Alcatel begin volgend jaar flink de aanval op de concurrentie gaat inzetten. De meeste fabrikanten bieden nu geen vergelijkbaar toestel aan in deze prijsklasse, maar de komende maanden kan hier natuurlijk nog altijd verandering in gaan komen.

Bron: GSM Helpdesk

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu