Alcatel One Touch Scribe Pro gelekt: 6 inch en quadcore voor 300 dollar

Alcatel One Touch Scribe ProDe aankomende smartphone Alcatel One Touch Scribe Pro is gelekt. Een foto van een vermoedelijke specificatie- en informatiemap van aankomende toestellen, die veelal aan retailers wordt overhandigd, laat zien dat de Alcatel One Touch Scribe Pro een concurrent voor de grote phablets gaat worden. Het toestel is namelijk voorzien van een groot 6 inch-scherm. Hoewel de resolutie nog onbekend is, lijkt het erop dat de Alcatel One Touch Scribe Pro een hd-resolutie van 720p krijgt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Verder is het toestel voorzien van een quadcore-processor die op 1.5GHz draait, een 13 megapixel-camera, flinke 3400 mAh-accu en dualsim-ondersteuning. Ook laat de folder zien dat het toestel een stylus en een flipcover krijgt, samen met Dolby Digital Plus, een vorm van digitaal surround sound.

Veel bang voor your buck

De Alcatel One Touch Scribe Pro biedt met dergelijke specificaties enorm veel voor de adviesprijs van 300 dollar (omgerekend zo’n 224 euro). Alcatel staat bekend om zijn goedkopere toestellen en de One Touch Scribe Pro lijkt weer zo’n aantrekkelijk geprijsde smartphone te worden.

Alcatel One Touch Scribe Pro kopen?

Het is nog onbekend wanneer de Alcatel One Touch Scribe Pro in de winkels ligt. Dat kan, mede door het lekken van een dergelijke folder, waarschijnlijk niet lang meer duren.

Alcatel is al volop in Nederland beschikbaar, dus de kans is groot dat de grote phablet ook naar Nederland komt. De prijs zal, op basis van de gelekte internationale prijs, waarschijnlijk rond de 300 euro liggen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.