Nieuwe Aldi Wolfgang-smartphone vanaf zaterdag te koop voor 169 euro

wolfgang-AS43D4De Wolfgang AT-AS43D4, de nieuwe Aldi-smartphone, is vanaf zaterdag te koop bij de supermarktketen voor een adviesprijs van 169 euro. De verwachting is dat het toestel net als zijn voorgangers erg populair en beperkt beschikbaar is. De meeste Wolfgang-toestellen zijn binnen korte tijd – meestal diezelfde dag – uitverkocht.

De Aldi Wolfgang-smartphone beschikt over een 4,3 inch-scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels, 1,2GHz dualcore-processor en een 5 megapixel-camera. Verder is er 512MB aan werkgeheugen, 4GB aan opslagruimte en een slot voor een micro-sd-kaart aanwezig. Een micro-sd-kaart van 8GB wordt meegeleverd. Het apparaat krijgt zijn energie van een accu van 1500 mAh en er is ook een camera aan de voorzijde aanwezig waarmee gebruikers kunnen videobellen. Ook ondersteunt het toestel bluetooth 4.0, gps en wifi.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Aldi Wolfgang: 2 belangrijke eigenschappen

Twee fijne eigenschappen van de Aldi Wolfgang-smartphone zijn de dualsim-ondersteuning en de software. Eerstgenoemde betekent dat je tussen simkaarten kunt wisselen zonder dat je daadwerkelijk de simkaart moet verwisselen, en de software van de Wolfgang-smartphones heeft veel weg van stock Android. Dit zorgt ervoor dat de software zo rap mogelijk draait en geen vertragingen door skins of andere softwarelagen heeft. Het blijft echter wel een low-end smartphone, waardoor je geen wonderen moet verwachten.

De Aldi Wolfgang AT-AS43D4 is vanaf zaterdag 5 oktober in de Aldi verkrijgbaar. Meer informatie vind je op de website van Aldi.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.