AlessiTab: een slanke Android-tablet uit Italië

allesitab italieSteeds meer bedrijven kondigen nieuwe tabletcomputers aan met Android als besturingssysteem. Zo ook Stefano Giovannoni. De Italiaanse ontwerper brengt in november de AlessiTab uit. Deze tablet-pc met Android 2.1 verschijnt exclusief in Italië met een prijskaartje van 399 euro. De AlessiTab is zeer geschikt voor koks, die tijdens het koken een recept in de gaten moeten houden. De tablet blijft namelijk gemakkelijk staan op een aanrecht, met dank aan de standaard.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Voor een prijs van 399 euro krijgen gebruikers een tablet met een 10,1 inch capacitief touchscreen, een camera voor videochat en volgens Stefano Giovannoni een ‘uniek en supersexy design’. In de tablet-pc is 1 GB intern geheugen aanwezig.

Jammer genoeg is Android Market niet beschikbaar op de tablet. Stefano Giovannoni maakt namelijk geen deel uit van de Open Handset Alliance. Alleen leden van deze alliantie mogen zogenaamde Google-applicaties – zoals Market en Maps – installeren.

Bron: Design Boom

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.