De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Check deze mooie Android-wallpapers van designer Alex Pasquarella

Redactie
4 augustus 2014, 19:41
1 min leestijd
Check deze mooie Android-wallpapers van designer Alex Pasquarella
Alex Pasquarella

De Amerikaanse designer Alex Pasquarella heeft een leuke hobby: wallpapers maken voor Android-apparaten. En als inspiratie gebruikt hij de officiële wallpapers van Google en Google Now, met fijne abstracte ontwerpen en de bekende stripboekachtige designs van steden die in Google Now te zien zijn. De website van Pasquarella staat vol met dit soort wallpapers!

In totaal zijn er zeven collecties te vinden, variërend van speciale wallpapers voor Motorola-toestellen tot de fijne Orbit- en Ribbons-wallpapers, die abstracte achtergronden voor je smartphone of tablet bieden. De Swift-collectie, met veel kleuren en strepen, doen een beetje denken aan de wallpapers die Samsung aan hun toestellen toevoegt.

Lees verder na de advertentie.

Wallpapers door Alex Pasquarella

Wij zijn vooral erg gecharmeerd door de Google Now-collectie van Alex Pasquarella, die bestaat uit ‘Rocky Mountains’, ‘Rochester, New York’, ‘Wind Farm’, ‘Great Plains’, ‘Conesus’, ‘San Diego, California’, ‘Tahoe’, ‘Austin, Texas’, ‘Toronto, Ontario’, ‘Canyons’, ‘San Francisco, California’ en ‘Portlan, Oregon’. Je merkt het al: Pasquarella heeft met name Amerikaanse steden als wallpaper ontworpen. Hoewel deze prima als wallpaper geschikt zijn, zijn er ook enkele collecties die wat universeler zijn, zoals Wind Farm en Conesus.

Alex Pasquarella
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu