All-In-One toolkit voor HTC One X maakt rooten en flashen erg gemakkelijk
Redactie

Toolkit HTC One XOp technologieforum XDA is een toolkit uitgebracht voor de HTC One X. Een toolkit is een programma waarmee je verschillende functies van je telefoon kan activeren en aanpassen: met name het rooten en flashen van custom roms. Als je de HTC One X via de website van HTC Dev hebt geunlocked, kun je de toolkit gebruiken. De toolkit is voornamelijk handig voor degenen die nog niet heel bekend zijn met het flashen van custom roms en kernels, maar het wel een keer graag willen proberen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een stabiele versie van CyanogenMod 10 (Jelly Bean, tevens ontwikkeld door een Nederlander) op de One X te installeren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De toolkit is een mooie start voor beginnende One X-flashers. Meer instructies en informatie vind je in het betreffende XDA-topic. Let wel: het installeren van custom software is nooit zonder risico’s. AndroidPlanet is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan je toestel.