Alle HTC Sensation modellen krijgen binnenkort Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Alle HTC Sensation modellen krijgen binnenkort Android 4.0 Ice Cream SandwichHTC gaat haar Sensation-telefoons binnenkort van Android 4.0 Ice Cream Sandwich voorzien. Het is nog niet duidelijk wanneer die precies zal zijn, wel dat de update over-the-air zo worden uitgerold. Ook komt er op 1 maart een witte HTC Sensation uit waarop Android 4.0 al op geïnstalleerd is. Het lijkt erop dat de overige modellen rond die tijd de langverwachte ICS-update kunnen verwachten. Naast de originele HTC Sensation heeft de Taiwanese fabrikant ook de HTC Sensation XL en de HTC Sensation XE uitgebracht.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Al eerder kreeg de originele HTC Sensation een onoffficiële update naar Android 4.0. Deze rom bevat een aangepaste versie van HTC Sense. De officiële update zal HTC Sense 4.0 bevatten. Al eerder lekte er al beelden van de nieuwe versie van de eigen software van HTC in actie.

De witte HTC Sensation is alleen qua kleur anders ten opzichte van de originele HTC Sensation die vorig jaar in juni uitkwam. Het toestel heeft een 4.3 inch scherm met een resolutie van 960×500. Tevens heeft de smartphone een 8 megapixel camera, 1.2 GHz dual-core processor en 768 MB RAM werkgeheugen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.