De Samsung Galaxy A54: Ruil in en krijg tot €80 extra terug!

Alle Sony Ericsson Xperia-telefoons van 2011 krijgen Android 2.3.4

Redactie
25 augustus 2011, 12:23
1 min leestijd
Alle Sony Ericsson Xperia-telefoons van 2011 krijgen Android 2.3.4
Alle Sony Ericsson Xperia-telefoons van 2011 krijgen Android 2.3.4

Sony Ericsson gaat alle Xperia-telefoons van dit jaar updaten naar Android 2.3.4. In oktober krijgen de 2011 smartphones van de fabrikant de update aangeboden. De update naar Android 2.3.4 maakt onder andere Google Talk met videochat voor telefoons met een tweede camera mogelijk. Ook worden specifieke Sony Ericsson functies toegevoegd zoals betere Facebook-mogelijkheden, Swype, de mogelijkheid om screenshots te maken en de mogelijkheid om panoramafoto’s te bekijken.

Het wordt gemakkelijker voor Facebook-gebruikers om iets te delen of te ontdekken op Facebook en het is eenvoudiger om items te liken. Ook kunnen apps en games met Facebook-vrienden worden gedeeld. De bekende toetsenbordvervanger Swype gaat standaard worden op Sony Ericsson telefoons, en de mogelijkheid om screenshots te maken vanaf het toestel wordt nu toegevoegd. Ook zal met Android 2.3.4 de Sony Ericsson Live Dock gaan werken waarmee je een toetsenbord en een muis op je Android-telefoon kunt aansluiten.

Lees verder na de advertentie.

De camera-interface verandert ook met 3D sweep panorama. Hiermee kunnen panoramafoto’s worden bekeken op het toestel, maar vervolgens ook op televisies gebruikmakend van de HDMI-uitgang van het toestel. Met de telefoon kun je dus een panoramafoto maken en dus ook meteen terugbekijken. Jammer genoeg lijkt de 3D sweep panorama niets te maken te hebben met echte 3D-foto’s.

Bron: Sony Ericsson

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu