Alle Sony Ericsson Xperia-telefoons van 2011 krijgen Android 2.3.4
Redactie

Alle Sony Ericsson Xperia-telefoons van 2011 krijgen Android 2.3.4Sony Ericsson gaat alle Xperia-telefoons van dit jaar updaten naar Android 2.3.4. In oktober krijgen de 2011 smartphones van de fabrikant de update aangeboden. De update naar Android 2.3.4 maakt onder andere Google Talk met videochat voor telefoons met een tweede camera mogelijk. Ook worden specifieke Sony Ericsson functies toegevoegd zoals betere Facebook-mogelijkheden, Swype, de mogelijkheid om screenshots te maken en de mogelijkheid om panoramafoto’s te bekijken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het wordt gemakkelijker voor Facebook-gebruikers om iets te delen of te ontdekken op Facebook en het is eenvoudiger om items te liken. Ook kunnen apps en games met Facebook-vrienden worden gedeeld. De bekende toetsenbordvervanger Swype gaat standaard worden op Sony Ericsson telefoons, en de mogelijkheid om screenshots te maken vanaf het toestel wordt nu toegevoegd. Ook zal met Android 2.3.4 de Sony Ericsson Live Dock gaan werken waarmee je een toetsenbord en een muis op je Android-telefoon kunt aansluiten.

De camera-interface verandert ook met 3D sweep panorama. Hiermee kunnen panoramafoto’s worden bekeken op het toestel, maar vervolgens ook op televisies gebruikmakend van de HDMI-uitgang van het toestel. Met de telefoon kun je dus een panoramafoto maken en dus ook meteen terugbekijken. Jammer genoeg lijkt de 3D sweep panorama niets te maken te hebben met echte 3D-foto’s.

Bron: Sony Ericsson

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.