De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Schrijf je nu alvast in voor Allo en Duo in Google Play

Erwin Vogelaar
19 mei 2016, 19:31
1 min leestijd
Schrijf je nu alvast in voor Allo en Duo in Google Play

Hoewel we al weten dat we pas komende zomer met zowel Allo als Duo aan de slag mogen, kun je jezelf nu alvast inschrijven in Google Play.

Lees verder na de advertentie.

Allo en Duo

Gisteren zijn tijdens Google I/O de communicatie-apps Allo en Duo onthuld. Het vervelende nieuws was echter dat we pas komende zomer met beide apps aan de slag mogen. Toch kun je beide apps nu al in Google Play vinden, waar je jezelf kunt ‘vooraf registeren’. Als je dit doet krijg je een melding op je Android-apparaat als de app wordt uitgebracht. Zo zorg je ervoor dat je als een van de eerste Android-gebruikers de apps geïnstalleerd hebt staan. Wil je toch geen melding ontvangen, dan kun je altijd weer op ‘registratie ongedaan maken’ klikken.

allo en duo

Allo vindt je op deze pagina in de Play Store. Allo is een chat-app dat met gebruik van kunstmatige intelligentie de concurrentie aangaat met apps als WhatsApp, iMessage en Telegram. Googles nieuwe persoonlijke assistent leest mee met de gesprekken die je voert en doet onder andere suggesties voor de reacties die je kunt geven. Andere functies zijn het tekenen over afbeeldingen heen en het vergroten of verkleinen van de tekst en emoji die je stuur. Meer over Allo lees je hier.

De andere app, Duo, vindt je op deze pagina in Google Play. Duo is een app voor videogesprekken. De focus voor deze app ligt op toegankelijkheid en betrouwbaarheid. De app heeft een simpele interface en met de Knock Knock-functie kun je diegene die aan het bellen is al zien voordat je opneemt. Daarnaast moet de video van zeer goede kwaliteit zijn, al direct als je een gesprek start. Meer informatie over Duo lees je hier.

Lees het laatste nieuws over Google

Bron: Slashgear
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu