De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Zo zien de stickers in Allo er uit

Erwin Vogelaar
20 augustus 2016, 9:53
2 min leestijd
Zo zien de stickers in Allo er uit

Nu we allemaal Duo kunnen downloaden is het tijd om uit te kijken naar Allo, de volgende communicatie-app van Google. Vandaag alvast een vooruitblik naar de Allo stickers.

Lees verder na de advertentie.

Allo stickers

Stickers zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de verschillende communicatie-apps. Onze gesprekken in Telegram, foto’s in Twitter en snaps in Snapchat worden leuker door de toevoeging van plakkende plaatjes. Ook in berichten-app Allo van Google krijgen stickers een belangrijke rol. De app zal niet lang meer op zich laten wachten, nu Duo in de Play Store is te downloaden en Android 7.0 (Nougat) waarschijnlijk komende maandag al te downloaden zal zijn.

Na het installeren van Allo staan er al automatisch drie stickerpacks geïnstalleerd. Het gaat hier om Emo Ballz, Hooray for Everything en Food Party. Website Android Police heeft hier screenshots van bemachtigd.

Het zijn niet de meest aantrekkelijke stickers, maar gelukkig zijn er ook nieuwe stickerpacks te downloaden. Je krijgt in totaal de keuze uit 24 stickerpacks. Op dit moment lijkt het er echter niet op dat je ook zelf andere sets kunt toevoegen zoals in Telegram wel het geval is. De meeste packs hebben in totaal 24 stickers, terwijl sommige packs ook wat minder plaatjes hebben.

Voor een preview van elke stickerpack kun je hier een kijkje nemen. Wat de screenshots echter niet laten zien is dat menig sticker ook beweegt. Dit maakt de plaatjes waarschijnlijk nog leuker. Google levert bij de stickers opvallend genoeg ook plaatjes die niet voor alle leeftijden geschikt zijn. Zo is er een sticker waarmee je vraagt om naaktfoto’s, is er een sticker die het dragen van een condoom promoot er is er een tepelwrijvende stier die ook graag met zijn kont schudt en met een rode badjas aan vraagt: ‘who’s your daddy?’ Het sturen van deze stickers ziet er zo uit:

allo stickers

Lees het laatste nieuws over Google

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu