Zo zien de kleurrijke thema’s van Google Allo eruit

Erwin Vogelaar
29 oktober 2016, 10:00
2 min leestijd
Zo zien de kleurrijke thema’s van Google Allo eruit

De Google Allo thema’s zijn nog niet geactiveerd in de laatste update. Toch weten we nu wel hoe deze kleurrijke aanpassingen eruit komen te zien.

Lees verder na de advertentie.

Allo thema’s

Afgelopen week heeft Google berichten-app Allo een flinke update gegeven, want Allo 2.0 voegt meerdere nieuwe functies toe. Zo zijn er slimmere notificaties, kun je reageren met Android Wear en zijn er app-shortcuts te gebruiken. Verstopt in de broncode van deze update zijn ook verwijzingen naar thema’s te vinden, met namen als ‘Pizza’, ‘Sorbet’, ‘Moon’ en ‘Worms’. Website 9to5Google heeft nu op een geroot toestel deze thema’s omhoog weten te halen, waardoor we weten hoe ze eruit komen te zien.

Het wordt dus een kleurrijke boel in Allo. Allo gaat voorstellen dat je bij de start van elk nieuw gesprek een thema kiest dat je later nog kunt veranderen. Hierdoor ziet elk gesprek dat je voert er anders uit. Het is nog niet bekend wanneer de thema’s officieel uitgerold gaan worden, maar dit kan niet lang meer duren.

Stranger Things

Google heeft nog een kleine verrassing voor Allo-gebruikers. Een van de beste nieuwe series van dit jaar is zonder twijfel Stranger Things van Netflix. Daarom heeft Google nu Stranger Things-stickers voor Allo gemaakt. Met deze stickers kun je de personages en andere bekende voorwerpen uit de serie met passende teksten delen. De stickers kun je nu downloaden in Allo. Dit doe je door in een gesprek op het plusje te drukken en vervolgens voor stickers te kiezen. Daar staat ook een knop om nieuwe stickers toe te voegen. De Stranger Things-stickers zien er zo uit:

allo thema's

Wil je daarnaast reageren op Allo-berichten via een desktopcomputer? Allo biedt zelf geen webversie, dus daarom schiet Pushbullet te hulp. Hoe dat werkt kun je hier lezen.

Lees het laatste nieuws over Google

Bronnen: 9to5Google, Google
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu