Altek Leo: 14 megapixel camera met Android?
Redactie

altek leoMocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe digitale camera en heb je er geen bezwaar tegen dat ‘ie op Android draait, dan is de Altek Leo een aanrader. Deze 14 megapixel camera heeft 3x zoom, kan HD-video’s opnemen , heeft een Xenon-flitser, een LED-flitser, Wi-Fi en zelfs 3G. Tijdens CommunicAsia 2010 zal er meer over bekend worden. Fabrikant Altek wil zelf niet bevestigen dat er Android op het toestel draait, maar de knopjes aan de achterzijde wijzen daar wel op: dit zijn dezelfde vier knopjes die je op vrijwel elk Android-toestel terugvindt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Altek maakte al wel vaker apparaten waarbij niet altijd duidelijk was of het een telefoon of een digitale camera was. De prijs en beschikbaarheid komen later beschikbaar.

altek leo android camera

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.