Altek Leo & Motorola i886: twee bijzondere Android-telefoons

Redactie
29 september 2010, 20:04
1 min leestijd
Altek Leo & Motorola i886: twee bijzondere Android-telefoons
altek-leo
i886

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Altek en Motorola, twee verschillende fabrikanten, komen vandaag met twee unieke Android-telefoons. De Altek Leo is de eerste telefoon met een veertien megapixel camera. Met deze telefoon kun je haarscherpe foto’s maken. De Motorola i886 is de eerste Android-telefoon met een fysiek QWERTY-toetsenbord én een alfanumeriek toetsenbord.

De Altek Leo (zie foto rechtsboven) draait op Android 2.1 en heeft een 3,2 inch WVGA-display. De fabrikant richt zich met deze telefoon op klanten die onderweg graag goede foto’s maken. De achterkant van de telefoon lijkt op een normale digitale camera. Altek lanceert de Leo in het eerste kwartaal van 2011. Op dit moment zoekt de fabrikant naar Europese partners, die deze telefoon willen verspreiden.

Lees verder na de advertentie.

De Motorola i886 (zie foto links) is de eerste Android-telefoon met twee fysieke toetsenborden: een fysiek QWERTY-toetsenbord en een fysiek alfanumeriek toetsenbord. Wellicht heeft de telefoon nog een derde virtueel toetsenbord? De i886 krijgt een twee megapixel camera, GPS, een versnellingsmeter, Bluetooth en ondersteuning voor een externe MicroSD-kaart. Waarschijnlijk vallen de harde specificaties van dit toestel tegen, maar daar is nu nog niets over bekend.

Wat vind jij van deze twee toestellen? Kopen of laten liggen?

Categorie: Fabrikanten
Spotlight: Motorola

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's