Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Amazon App Store nu ook live in Europa

Redactie
19 september 2011, 17:59
1 min leestijd
Amazon App Store nu ook live in Europa
Amazon App Store nu ook live in Europa
Downloaden in de Amazon App Store

De Amazon App Store is nu ook live in Europa. Uit diverse Europese landen komen meldingen binnen dat de Amazon App Store te benaderen is. Ook in Nederland zijn nu Android-apps te downloaden via de appwinkel van Amazon. De alternatieve downloadwinkel werd in maart in de Verenigde Staten uitgerold. Hoewel de site aangeeft dat de appwinkel alleen maar in de Verenigde Staten beschikbaar is, is het Androidplanet ook gelukt om in Nederland apps binnen te halen. Hoewel de prijzen van de apps worden weergegeven in dollars en niet in euro’s, zijn de apps gewoon te installeren.

Om de Amazon App Store ga je naar de site van Amazon toe, daar kun je rechtsboven een e-mailadres invoeren. Hierna ontvang je de APK die je kunt installeren. Hiervoor moet je wel onder instellingen aanvinken dat je ook toepassingen van onbekende bronnen wilt installeren. Heb je dit gedaan, dan moet je in de app inloggen met je Amazon-account en one-click ordering toestaan.

Lees verder na de advertentie.

In de Amazon App Store zijn veel Android-apps te vinden van een hoge kwaliteit. Ook biedt Amazon elk dag een betaalde app gratis aan. Nu is dat bijvoorbeeld Box It! 2 die normaal een dollar kost. Dat Amazon haar Appwinkel nu ook in Europa aanbiedt heeft waarschijnlijk alles te maken met de Amazon tablet die binnenkort zal worden gelanceerd. Deze goedkope 7 inch Android-tablet moet ervoor zorgen dat je nog gemakkelijker iets kunt bestellen bij de Amerikaanse webwinkel.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu