Amazon brengt officiële applicatie voor Android uit

amazon app for androidAmazon.com heeft een gratis Android-applicatie uitgebracht in de Android Market. Met de applicatie krijg je snel toegang tot de producten in Amazon’s online winkel. Je kunt producten zoeken aan de hand van trefwoorden, door een foto te maken of een streepjescode te scannen. Dat laatste is handig als je in de winkel staat en je afvraagt of je hetzelfde product niet veel goedkoper online zou kunnen kopen: even de barcode scannen (indien aanwezig) en je weet meteen de prijs.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


amazon androidHet maken van foto’s werkt alleen als je herkenbare producten gebruikt, zoals dvd’s of cd’s. Na het maken van de foto krijg je bijpassende producten uit de Amazon-catalogus te zien. Je kunt in de mobiele applicatie ook een wensenlijstje aanleggen, aanbevolen producten bekijken en via 1-Click spullen kopen. Amazon heeft al heel lang een eigen Android-applicatie: bij de lancering van het eerste Android-toestel was daarop de Amazon MP3 Store aanwezig, waarmee je muzieknummers kunt kopen.

Meer informatie over de applicatie is te vinden via: Amazon’s website.

De applicatie is ook gewoon in de Nederlandse Android Market te vinden, samen met een niet-officiële Amazon-applicatie met de naam Amazon Search It!

Downloaden via onderstaande QR-code kan natuurlijk ook:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.