Amazon.de verkoopt Galaxy Tab voor 800 euro

Redactie
6 september 2010, 18:50
1 min leestijd
Amazon.de verkoopt Galaxy Tab voor 800 euro
Samsung Galaxy Tab Amazon

Na de presentatie van de Samsung Galaxy Tab is iedereen benieuwd naar de prijs van de tabletcomputer. De Galaxy Tab is verschenen op de Duitse website van webwinkel Amazon met een prijskaartje van 799 euro. Dit betekent dat de Galaxy Tab duurder gaat worden dan Apple’s iPad. Ondertussen gaan er geruchten rond dat de Galaxy Tab in de VS voor 200 tot 400 dollar verkocht gaat worden mét abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Op Twitter reageren mensen verontwaardigd op de prijs van 799 euro. “Dat is véél te duur”, vindt ericvanb. “Droom maar lekker, Samsung. Zelfs als Android-fan ga ik dan liever voor een goedkopere en grotere iPad”, vindt smartphoneblog.

Voor 799 euro krijgen kopers een Samsung Galaxy Tab met een 7 inch TFT-touchscreen, 16 GB intern geheugen en Android 2.2. Aangezien de Tab een tabletcomputer is, kunnen gebruikers niet op een reguliere manier bellen met het apparaat. Daarvoor dient een headset aangeschaft te worden.

Overigens is het nog niet zeker of 799 euro de officiële adviesprijs gaat worden. Op dit moment zijn de Toshiba Folio 100 (449 en 499 euro) en de Archos-tablets (249 tot 349 euro) goedkoper. Toch zijn journalisten op de IFA over deze tablet-pc’s minder tevreden dan over de Samsung Galaxy Tab.

Categorie: Tablets
Merk: Samsung

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's