Amazon Kindle-tablet in november op de markt voor 250 dollar
Redactie

blackberry-playbookLater dit jaar zal de gadgetwereld worden opgeschrikt door een nieuw apparaat. Er is al veel over gespeculeerd, maar TechCrunch beweert het apparaat al daadwerkelijk te hebben gezien en aangeraakt. De Amazon Android-tablet zal een 7-inch scherm krijgen en onder de naam Amazon Kindle door het leven gaan. Er zit een capacitief scherm in en staat op de planning voor eind november. De prijs zal rond de 250 dollar liggen. Toch is het de vraag of we er in Europa veel aan hebben.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Amazon heeft immers al een Android Appstore maar weigert om die buiten de VS makkelijk toegankelijk te maken. Verder schrijft TechCrunch dat het apparaat erg lijkt op de BlackBerry Playbook. Die ziet eruit zoals de foto bovenaan dit artikel.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.