Amazon verkoopt Archos 5 Internet Tablet met Android in pre-order

archos tabletAmazon.com is begonnen met het accepteren van pre-orders voor de Archos 5 Internet Tablet. Archos beloofde aanvankelijk dat de tablets vanaf 16 september al worden verscheept, maar bij Amazon.com is nog geen specifieke datum te vinden. De prijs ligt op $379,99 voor het model met 32GB flashgeheugen en op $329,99 voor het model met 160GB harddisk. Het duurste model met 500GB harddisk kost $429,99.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Wie van plan is om zo’n mooie Archos-tablet in Nederland te kopen moet toch even oppassen. In de reacties op ons eerdere artikel bleek dat mensen de Archos 5 al bij Nederlandse winkels zoals mp3shop.nl hadden zien staan. Het gaat daarbij om de al langer bestaande versie van de Archos 5 en die draait niet op Android maar op Linux. Let dus op dat je de ‘Archos 5 Internet Tablet met Android’ te pakken hebt.

Meer info: Archos bij Amazon

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.