Amazon verkoopt meer dan 1 miljoen Kinde Fire tablets per week

Redactie
16 december 2011, 15:15
1 min leestijd
Amazon verkoopt meer dan 1 miljoen Kinde Fire tablets per week
Amazon verkoopt meer dan 1 miljoen Kinde Fire tablets per week

Amazon heeft bekendgemaakt dat ze de laatste drie weken op rij steeds meer dan een miljoen Kindle Fire tablets heeft verkocht. Volgens de webwinkel is de Kindle Fire de populairste Kindle die ze momenteel verkoopt en is de tablet al sinds de lancering het best verkopende product van Amazon. Het is de eerste keer dat Amazon verkoopcijfers vrijgeeft over de Android-tablet die niet zo positief is ontvangen als in eerste instantie werd verwacht.

Veel gebruikers klagen over het feit dat de browser van de tablet niet zo snel is en dat de tablet nogal zwaar en lomp is. Zo zou de aan- en uitknop nogal onlogisch zijn geplaatst waardoor je de Kindle Fire vaak per ongeluk zou uitzetten. Gebruikers zijn wel tevreden over het gemak waarbij je iets bij Amazon kunt bestellen via de Fire. Dit gaat zeer soepel en zonder problemen.

Lees verder na de advertentie.

Uit de laatste cijfers is op te maken dat de 7 inch Kindle Fire op weg is om de populairste Android-tablet te worden. De tablet is dusdanig scherp geprijsd met 199 dollar dat weinig fabrikanten er tegen kunnen concurreren. Daarbij kan Amazon ongelimiteerd reclame maken voor de tablet op haar eigen site. Naar verwachting zal de Kindle Fire in januari in Engeland te koop zijn.

Bron: Amazon

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu