American Airlines gaat Galaxy Tab 10.1 in vliegtuigen beschikbaar stellen
Redactie

galaxy tabDelta Airlines en Alaska Airlines hebben gekozen voor iPads, om de reizigers tijdens lange vluchten te vermaken. Bij American Airlines is de keuze echter op iets anders gevallen: zij gaan 6.000 Samsung Galaxy Tab 10.1’s aanschaffen, die je tijdens de vlucht kunt lenen om filmpjes te kijken en muziek te luisteren. Ze zullen de huidige persoonlijke entertainmentsystemen vervangen die in de business class worden gebruikt op vluchten tussen New York en Los Angeles, New York en San Francisco en Miami en Los Angeles. Vliegtuigen van het type 767-200 en 767-300 krijgen de beschikking over de Tab’s, net als de 757’s die tussen Boston en Los Angeles vliegen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


American Airlines bood al diensten op de iPad aan: ze hebben een iOS-app waarmee je de status van vluchten kunt checken en ze hebben voor gebruik in de cabine een video streaming-dienst, die met de iPad werkt. Maar het uitlenen van tablets aan klanten is een nieuw project. Volgens Samsung is American Airlines de eerste Noordamerikaanse luchtvaartmaatschappij die een dergelijke tablet tijdens vliegreizen gebruikt.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.