De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

American Express maakt deze Cyber Monday voordelig én veilig (ADV)

Advertentie
22 november 2018, 12:11
2 min leestijd
American Express maakt deze Cyber Monday voordelig én veilig (ADV)

Voor shopaholics zijn de komende dagen de mooiste van het jaar. Op Cyber Monday vind je de beste deals op gadgets, smartphones en andere cadeaus. Met de Green Card van American Express blijf je beschermd.

American Express Green Card maakt je Cyber Monday beter

Met Cyber Monday krijg je flinke kortingen op vrijwel het volledige assortiment van veel populaire Nederlandse winkelketens. Deze feestdag voor shopaholics is over komen waaien uit de Verenigde Staten. Daar is het al decennia traditie om de dag na Thanksgiving alle kerstinkopen te doen met flinke kortingen. Tegenwoordig profiteren we echter ook in Nederland van veel voordeel op duizenden producten.

Tijdens het shoppen is het echter wel oppassen geblazen. Soms blijkt een deal achteraf íets te mooi om waar te zijn. De buitenlandse webwinkel waar je bestelde blijkt achteraf een product te verkopen dat niet in Nederland werkt, of je pakketje raakt opeens zoek of flink beschadigd in de post. Voor dat soort situaties is er de Green Card van American Express.

Lees meer over de American Express Green Card

Met deze creditcard zijn je online aankopen namelijk goed beschermd. Tot negentig dagen na aankoop kun je een claim van 700 euro indienen bij problemen. Met de geld-terug-garantie worden bovendien je ‘miskopen’ ook gewoon vergoed. En is je pakketje niet bezorgd? Dan kun je de betaling gemakkelijk terugdraaien als de verkopende partij opeens niet meer reageert.

Vraag nú je Green Card aan voor extra voordeel

Met elke aankoop pak je meer voordeel. Voor elke euro die je uitgeeft spaar je namelijk punten die je kunt gebruiken voor cadeaubonnen, concertkaarten en zelfs complete vluchten. Bestel je nu een American Express Green Card, dan krijg je alvast 5000 punten cadeau. Daarmee krijg je bijvoorbeeld een cadeaukaart ter waarde van 25 euro om te besteden bij Cheaptickets.nl, Suit Supply of Van der Valk-hotels.

Het eerste jaar is de American Express Green Card zelfs helemaal gratis. Via de American Express-website heb je er binnen no-time eentje besteld. Doe het nu, en je profiteert het komende jaar van maximale korting én maximale bescherming tijdens het (online) winkelen.

Vraag snel een American Express Green Card aan voor deze extra’s

Lees meer over de voordelen van andere American Express-kaarten

Wereldwijde betrouwbaarheid met American Express

American Express is misschien wel de bekendste creditcardmaatschappij ter wereld. Het bedrijf werd opgericht in 1850 en heeft inmiddels meer dan honderd miljoen klanten wereldwijd. Deze kunnen rekenen op de uitstekende dienstverlening en betrouwbare reputatie van het bedrijf. Voor vragen en hulp kun je bovendien altijd terecht bij American Express, overal ter wereld.

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu