Placeholder

De Amerikaanse operator Verizon heeft bloggers verrast met een mysterieuze doos. MobileCrunch was een van de gelukkigen: zij pakken in onderstaand filmpje de doos uit. En wat zit erin? Een droid natuurlijk…

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Helaas ging het kadootje alleen naar de grote blogs en niet naar de gespecialiseerde Android-blogs, waarvan er ook in de VS al behoorlijk wat zijn. Verizon gaat de Motorola Droid in minder dan een week lanceren: volgende week donderdag is er een evenement gepland, maar de uitlevering van toestellen zal niet eerder dan november plaatsvinden. In de VS draaide de afgelopen week een campagne, waarin de tekortkomingen van de iPhone worden benadrukt. De Motorola Droid draait op Android 2.0, een tot nu toe niet eerder officieel gelanceerde versie van Android. Er zit een hardware-toetsenbordje op, een 5 megapixel camera met flitser, 3G en spraakherkenning. Er zit een 3,7 inch touchscreen in met een resolutie van 854 x 480 (WVGA+). Verder zal de telefoon op een standaardversie van Android draaien en niet de aangepaste gebruikersinterface (MOTOBLUR) die op de Motorola Dext te zien zal zijn.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.