Amerikaanse operator Sprint bevestigt eigen Hero
Wouter Nijsen

Sprint 3Eerder maakten we al melding van geruchten over een eigen versie van de HTC Hero voor de Amerikaanse operator Sprint. Het design van deze Hero kreeg niet bij iedereen de handen op elkaar. Vandaag heeft Sprint via een officieel persbericht bevestigd dat ze de Hero vanaf oktober officieel gaan leveren. Het eerste wat opvalt aan de afbeeldingen is dat het lijkt of de gouden rand om het toestel verdwenen is, wat het totaalplaatje alleen maar ten goede komt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De specificaties komen overeen met die van de Hero zoals we die hier in Nederland kennen, met één toevoeging: Sprint ondersteunt Visual Voicemail. Verder levert Sprint specifieke applicaties als Sprint TV en NFL Mobile Live  en NASCAR Sprint Cup Mobile. Helaas voor de Nederlandse Android-fans die een Sprint Hero willen gaan importeren: niet doen! De toestellen van Sprint werken via het CDMA-netwerk en zijn dus niet geschikt voor het Europese GSM-systeem
 
Alle informatie over de Sprint Hero kun je nalezen in het officiele persbericht.

Sprint 1

Sprint 2

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.