Amerikaanse Samsung Galaxy S II gaat Attain, Function en Within heten

SamsungGalaxyS2Bij naamgeving van toestellen moet je soms even tweemaal kijken. Amerikaanse operators hebben namelijk de neiging om hun toestellen een eigen naam te geven, waardoor het niet meteen duidelijk is om welk apparaat het gaat. Zo gaat het ook bij de Samsung Galaxy S II, het toestel dat lijkt uit te groeien tot een nog groter verkoopsucces dan zijn voorganger, de Galaxy S. Samsung is van plan om de toestellen een andere naam te geven: als je voortaan leest over de AT&T Attain, de Verizon Function of de Sprint Within, weet je dat het in feite om de Galaxy S II gaat.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De drie modelnamen doken op in een beschrijving voor hoesjes. Volgens de Wireless Xcessories Group gaat het siliconenhoesje voor de Galaxy S II ook passen op de genoemde toestellen. T-Mobile staat als enige grote Amerikaanse operator niet in het rijtje. Dat kan ermee te maken hebben dat deze operator geen eigen versie van de Galaxy S II krijgt of dat het toestel een ander uiterlijk krijgt. Ook in de VS is de Galaxy S een groot succes geweest, dus de operators hebben hoge verwachtingen van dit nieuwe toestel.

galaxy s ii namen

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.