Amerikaanse Samsung Galaxy S II lancering dag uitgesteld vanwege orkaan Irene

Redactie
28 augustus 2011, 15:45
1 min leestijd
Amerikaanse Samsung Galaxy S II lancering dag uitgesteld vanwege orkaan Irene

Samsung heeft noodgedwongen de lancering van de Smasung Galaxy S II uitgesteld vanwege de komst van orkaan Irene. Op maandag 29 augustus zou er een grote lancering zijn in New York, maar door de komst van de Irene leek het Samsung niet verstandig om de lancering door te laten gaan. De bewoners van New York wordt namelijk aangeraden hun huis niet te verlaten vanwege het naderende noodweer. Nu zal de lancering een dag later plaatsvinden.

Samsung heeft een grootse introductie gepland van de Galaxy S II. Het apparaat zal tegelijkertijd uitkomen bij de providers AT&T, T-Mobile en Sprint, terwijl een versie voor Verizon iets later bekend staat. Tijdens de introductie van de originele Galaxy S wist Samsung het voor elkaar te krijgen om bij alle vier de providers het toestel tegelijkertijd op de markt te brengen.

Lees verder na de advertentie.

Dit tegelijkertijd uitbrengen is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Samsung past haar toestellen namelijk aan voor de providers. Zo krijgt iedere aanbieder een iets gewijzigd toestel. Deze wijzigingen zijn vooral esthetisch van aard. Ook de naam Galaxy S II gaat verloren. In de Verenigde Staten zal je de telefoon kunnen kopen als de Attain, Herculus en Epic 4G Touch.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu