Placeholder

De Amerikaanse winkel Sam’s Club biedt de Motorola Xoom binnenkort voor 539 dollar aan. Dit komt neer op circa 390 euro. De nieuwe iPad 2 kost 499 dollar in de Verenigde Staten, waardoor de eerste Honeycomb-tablet slechts 40 dollar duurder is. Wellicht dat de prijsverlaging ervoor zorgt dat potentiële iPad 2-kopers besluiten om toch een Honeycomb-tablet mee te nemen. Hoewel de prijsverlaging alleen in vestigingen van Sam’s Club geldt, verwachten Amerikaanse media dat andere winkels als Best Buy en Costco snel zullen volgen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De Motorola Xoom is aangekondigd op de CES 2011 en draait op een 1GHz dual-core Tegra 2-processor, heeft een 10,1 inch scherm met een resolutie van 1280 x 800 en een vijf megapixel camera. Video-opnames tot 720p zijn ook mogelijk, afspelen kan zelfs tot 1080p. Binnenin vind je een riante hoeveelheid van 32GB opslagruimte. En de batterij is voldoende om 10 uur video te kijken. De Xoom beschikt ook over 802.11n Wi-Fi en Bluetooth 2.1 + EDR.

De Motorola Xoom verschijnt over enkele maanden in Nederlandse en Belgische winkels. De verkoopprijs in de Benelux is nog niet bekend, maar gezien de prijsdaling verwacht ik dat de goedkoopste uitvoering zonder 3G hier niet meer gaat kosten dan 499 euro.

Bron: Android Community

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.