Amerikaanse winkelketen Best Buy verkoopt HTC Flyer voor 99 dollar (update)

Redactie
6 oktober 2011, 16:09
2 min leestijd
Amerikaanse winkelketen Best Buy verkoopt HTC Flyer voor 99 dollar

Kennelijk had de Amerikaanse winkelketen Best Buy genoeg van de HTC Flyer, want opeens besloot ze de verkoopprijs van de Android-tablet drastisch te verlagen naar slechts 99,99 dollar. Een week eerder werd de HTC Flyer ook al een stuk goedkoper toen deze nog maar 299 dollar kostte in plaats van 499 dollar. Hoewel de tablet in Nederland gemiddel voor zo’n 400 euro te koop is, kost deze in de Verenigde Staten omgerekend slechts 76 euro.

Dat Best Buy ervoor kiest de prijs van de tablet zo drastisch te verlagen kan ermee te maken hebben dat ze ruimte wil maken voor nieuwe tablets. Ook de speciale pen die bij de tablet hoort is afgeprijsd naar slechts 39,99 dollar. Diegene die vorige week al een tablet hebben gekocht profiteren ook nog van de prijsverlaging. Zou je de HTC Flyer met alle accessoires zoals pen en hoesje kopen bij Best Buy dan ben je nog geen 200 dollar kwijt.

Lees verder na de advertentie.

Voor 76 euro is de HTC Flyer een meer dan uitstekende tablet. Deze 7 inch tablet heeft een 1,5 GHz processor, twee camera’s en draait op Android 2.3.3 aangevuld met HTC Sense. Volgens HTC krijgt de Flyer in ieder geval nog een Honeycomb-update. Wat de prijsdaling in de Verenigde Staten betekent voor de Europese prijzen is nog niet duidelijk. Kennelijk is het dratisch verlagen van de verkoopprijs de nieuwe manier om je tablet te dumpen. Eerder vloog de uit de gratie geraakte HP TouchPad ook de winkels uit toen deze drastisch in prijs werd verlaagd.

Update: Best Buy blijkt een foutje te hebben gemaakt. Hoewel de online website duidelijk aangaf dat de HTC Flyer voor 99,99 dollar te koop was, is dit niet het geval. De eerste berichten komen nu al binnen van klanten die zeggen dat de Flyer nu 299 dollar kost, net zoals eerst. Het is nog niet duidelijk hoe de bestaande 99 dollar bestellingen worden afgehandeld.

HTC Flyer voor 99 dollar op Best Buy website

Bron: Best Buy & DroidLife

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu