Amstel Teamlink als Android-applicatie gelanceerd

Redactie
26 april 2010, 15:26
1 min leestijd
Amstel Teamlink als Android-applicatie gelanceerd
amstel teamlink

Amstel heeft een Android-applicatie uitgebracht waarmee je in contact blijft met amateur-voetbalteams. Tot nu toe bestond de dienst als online applicatie, waarmee je de officiële KNVB-stand en -uitslagen van de amateurelftallen in Nederland kunt raadplegen. Diezelfde informatie is nu ook in een Android- en iPhone-applicatie beschikbaar. Zo kun je bepalen wie de wasbeurt moet doen, kijken waar de volgende wedstrijd plaatsvindt en aangeven of je wel/niet aanwezig zult zijn. Je kunt ook uitslagen en doelsaldo bijhouden, wedstrijdverslagen maken en foto’s posten. Ruim 30% van alle amateur seniorenteams hebben een Amstel Teamlink aangemaakt.

Als extraatje ten opzichte van de website is er een ‘3e helft’ in de applicatie aanwezig. Daarmee bepaal je wie het volgende rondje moet halen. Je kunt het ook gebruiken om te bepalen wie de volgende penalty mag nemen of de pers te woord moet staan. Als je in de mobiele applicatie het profiel van een teamgenoot aanklikt kun je de speler meteen bellen, mailen of sms’en.

Lees verder na de advertentie.

De Android-applicatie is gratis te downloaden uit de Android Market via onderstaande QR-code. Hieronder twee screenshots van de Android-versie:

amstel teamlink android
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's