De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Dit zijn de 11 beste en slechtste Android-gerelateerde 1 aprilgrappen

Erwin Vogelaar
1 april 2016, 19:09
2 min leestijd
Dit zijn de 11 beste en slechtste Android-gerelateerde 1 aprilgrappen

Grappendag 1 april is bijna weer achter de rug en er zijn een hoop grappen langskomen. Wij zetten enkele sterke en minder sterke Android-gerelateerde 1 aprilgrappen op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

Android 1 april

De afgelopen dag konden we weer niets vertrouwen van wat we online zagen. Bedrijven zoals Google, Samsung en OnePlus struikelen over elkaar heen voor de leukste Android-gerelateerde grap. Vooral Google gaat helemaal los op een dag als deze. Aangezien er toch ook dit jaar weer een hoop leuks tussen zit, hebben wij een overzichtje gemaakt. Hebben we nog leuke grappen gemist? Laat het vooral even weten in de reacties.

1. Cardboard Plastic

Google Cardboard is leuk, maar virtual reality is toch nog wat beperkt vergeleken met de echte realiteit. Daarom introduceert Google Cardboard Plastic met ongelimiteerde mogelijkheden. Het werkt zelfs met al je apps!

2. Google Express

Drones lijken de toekomst van producten bestellen en bezorgen, maar Google kijkt alvast verder. Hoe brengen we producten nog fijner bij de klant?

3. Snoopavision

Het gebruik van 360 graden-video’s stijgt enorm, maar nu is het tijd om een stap verder te gaan. Met Snoopavision kun je niet alleen elke video in 360-graden kijken, maar nu ook samen met Snoop-Dog.

4. Zelfrijdende fiets

Zoals je al kon lezen doet ook Google Nederland dit jaar mee, met de zelfrijdende fiets. Super handig, voor als je zelf niet wil fietsen.

5. Google Fiber teleportatie

Met Google Fiber kun je snel dingen downloaden en kattengifs bekijken, maar er zijn veel meer mogelijkheden. Teleportatie is eindelijk mogelijk!

6. #GetSandstoned

Ook OnePlus doet een duit in het grappige zakje. Eén van de dingen waar het bedrijf om bekend staat is Sandstone-materiaal dat goed in je handen blijft zitten. Dus waarom niet Sandstone voor alles gebruiken? #GetSandstoned.

7. Internet of Trousers

Samsung stapt in de Internet of Things-markt met.. broeken! De Internet of Trousers bieden talloze mogelijkheden.

Android 1 april

8. realBooks

Google Play introduceert een volledig nieuw Android-toestel, speciaal voor eBooks. Geen eindeloze hoeveelheid boeken op een apparaat, maar gewoon één boek op één toestel.

https://www.youtube.com/watch?v=E-_U92YX7eA

9. Android Developer Story

Ontwikkelen voor Android kan heel lastig zijn, zeker als je rekening moet houden met het gebruik van het platform in de ruimte. The Guardian weet er alles van.

10. Foto’s zoeken via emoji’s

Je kunt nu foto’s zoeken in Google Foto’s via emoji’s! Wees wel voorzichtig met die poep-emoji.

11. Google Mic Drop

De minst geslaagde 1 aprilgrap van Google was duidelijk de Mic Drop. Een gif van een microfoon droppende Minion kon op Gmail aan e-mails toegevoegd worden, maar kwam in veel meer e-mailberichten terecht dan de bedoeling was. Google heeft de grap na enkele uren verwijderd.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu