Android 1.5 beschikbaar voor Android Dev Phone

android dev toestelMensen die een Android Developer Phone hebben gekocht, kunnen vanaf nu de update Android 1.5 installeren. Op de officiële HTC-website zijn instructies te lezen hoe je je Android Dev Phone kunt updaten. Er is ook een image te downloaden die je op het toestel moet installeren. De image is ook geschikt om corrupt geraakte toestellen weer aan de praat te krijgen. Let op dat je met de image ook kunt teruggaan naar de fabrieksinstellingen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Eigenaren van een T-Mobile G1 kunnen beter nog even wachten: T-Mobile heeft vandaag aangekondigd dat de update begin mei beschikbaar komt. Mensen die rootaccess op hun G1 willen hebben kunnen ook beter nog even wachten tot JesusFreke zijn aangepaste firmware klaar heeft.

Downloaden en installeren: HTC.com
Via: Talk Android

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.