Android 2.1 gespot op Sony Ericsson Xperia X10

xperia x10De update naar Android 2.1 komt pas eind van dit jaar, maar op internet zijn al wel screenshots verschenen van een vroege build. Daarop is te zien dat er nog werk aan de winkel is: er is nog geen aangepaste gebruikersinterface van Sony Ericsson te zien. Het zal nog een paar maanden duren voordat SE die aangepaste skins heeft aangepast. Dat is de prijs die je betaalt voor fabrikantspecifieke OS-aanpassingen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Het zou een grote stap vooruit zijn als toestelmakers voortaan de originele versie van nieuwe firmware meteen beschikbaar stellen aan gebruikers en de gemodificeerde versie met eigen apps en skins pas later uitbrengen. Dan kunnen de Xperia-gebruikers nu al upgraden naar Android 2.1 en hoeven ze niet maanden te wachten op een firmwareversie die eind van het jaar allang is ingehaald door Android 2.2.

sony ericsson

Via: Eurodroid

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.