De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Android 2.1 nu ook beschikbaar voor Xperia X10 (update)

Redactie
10 november 2010, 9:11
1 min leestijd
Android 2.1 nu ook beschikbaar voor Xperia X10 (update)
xperia-x10

Steeds meer telefoons van Sony Ericsson draaien op Eclair. Gisteren was de Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro de gelukkige en vandaag is de Xperia X10 aan de beurt. Heb jij een Sony Ericsson Xperia X10? Download dan Android 2.1 voor jouw mobiele telefoon. Installeer PC Companion en ga naar ‘Back-up & Restore’. Vervolgens kun je de Eclair-update op je mobiele telefoon zetten.

De update naar Android 2.1 brengt een aantal vernieuwingen voor de X10, X10 Mini en X10 Mini Pro. Zo is het binnenkort mogelijk om meer applicaties te installeren en om HD-video`s op te nemen (alleen X10). Daarnaast biedt de nieuwste versie meer homescreens en ondersteuning voor HTML5.

Het is overigens niet mogelijk om na de upgrade naar Android 2.1 terug te gaan naar Android 1.6. Hou daar rekening mee als je jouw telefoon updatet.

Lees verder na de advertentie.

Laat ons weten als de update naar Android 2.1 is gelukt. Loop je tegen problemen op? Meld het onder dit artikel. Wellicht zijn er anderen die jouw vraag kunnen beantwoorden.

LET OP! De update vindt gefaseerd plaats. Sommige gebruikers hebben de update al wel binnen en anderen nog niet. Heb jij nog geen update gekregen? Probeer het dan later nog eens of volg de instructies van bezoekers in het reactieveld hieronder op.

Update: 11:15 uur
Sony Ericsson onderzoekt waarom enkele gebruikers de update al hebben gekregen en de meeste anderen nog niet. Wanneer er meer informatie bekend is, dan lees je dat op deze pagina.

Met dank aan adewilt voor de tip!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu