Android 2.1 nadert voor Xperia X10, X10 Mini en X10 Mini Pro

Redactie
15 oktober 2010, 10:19
1 min leestijd
Android 2.1 nadert voor Xperia X10, X10 Mini en X10 Mini Pro
Sony-Ericsson x10

Binnenkort krijgen Xperia X10-gebruikers een update naar Android 2.1. Deze update brengt een aantal nieuwe widgets, vijf homescreens en natuurlijk de mogelijkheid om HD-video’s te maken. De update naar Android 2.1 komt overigens ook naar de X10 Mini en X10 Mini Pro. Maar wanneer precies? Sony meldt de update eind oktober of in november arriveert. Dit is afhankelijk van je operator. Nog een paar weken geduld hebben en dan mag je aan de slag met Eclair.

Lees verder na de advertentie.

Benieuwd hoe goed de kwaliteit van de HD-video’s is? Hieronder een testvideo. Gebouwen en het water verschijnen haarscherp in beeld. Zoals je in de video ziet maakt de camera gebruik van autofocus. Wanneer de positie tot een object verandert, dan stelt de camera opnieuw scherp.

Een Xperia X10 kopen? Het toestel heeft een capacitief touchscreen van vier inch met een resolutie van 480 bij 854 pixels zonder multitouch-ondersteuning, een snelle Qualcomm Snapdragon-processor (1 GHz) en een scherpe 8,1 megapixelcamera met de mogelijkheid om HD-video`s op te nemen. De Sony Ericsson Xperia X10 HD ligt eind oktober in de winkel voor een prijs van 479 euro zonder abonnement.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro
Sony Ericsson Xperia X10 Mini Pro
Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's