Android 2.1 voor Motorola Milestone uitgebracht
Redactie

motorola milestoneMotorola heeft voor bezitters van de Motorola Milestone een update uitgebracht naar Android 2.1. De update zal de komende dagen OTA (Over The Air) beschikbaar komen voor gebruikers en bevat onder andere de mogelijkheid om 9 homescreens te gebruiken, Live Wallpapers, speech-to-text en diverse bugfixes en beveiligingsfixes. De laatst beschikbare Android-versie voor de Milestone was Android 2.0.1. Handmatig downloaden kan ook, maar dan heb je wel een Windows-pc en een usb-kabel nodig. Ook is de update in eerste instantie bedoeld voor gebruikers van de UK Milestone (dus er is kans dat er nog geen Nederlandse taalbestanden aanwezig zijn).

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


Mocht je nog geen automatische melding hebben gehad: het updateproces gaat een paar dagen in beslag nemen. Motorola stelt Android 2.1 gefaseerd beschikbaar aan gebruikers.

Downloaden: Android 2.1 voor Motorola Milestone
Meer info: release notes

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.