Android 2.1 voor Xperia X10 rolt uit in Scandinavië

xperia-x10Op dit moment rolt de Android 2.1-update voor de Sony Ericsson Xperia X10, X10 Mini en X10 Mini Pro uit in Scandinavië. Helaas moeten Nederlanders en Belgen nog even wachten op Eclair. Waarschijnlijk volgen andere regio’s spoedig, dus houd je telefoon in de gaten. De nieuwste update heeft als bouwnummer 2.0.A.0.504.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De update naar Android 2.1 brengt een aantal vernieuwingen. Zo is het binnenkort mogelijk om meer applicaties te installeren en is het mogelijk om HD-video’s op te nemen. Daarnaast biedt de nieuwste versie meer homescreens en ondersteuning voor HTML5.

Wanneer de update beschikbaar is voor de X10, X10 Mini en X10 Mini Pro verschijnt er natuurlijk een bericht op Android Planet. Je kunt de nieuwste software dan downloaden via de Sony Ericsson Companion Software en dus niet OTA (over the air). Zorg dus dat je een PC in de buurt hebt. Updaten via een Mac gaat helaas niet.

Bron: Android Police en Twitter

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.