Android 2.2 (Froyo) voor Desire: Nederlandse uitrol vanaf morgen

HTC DesireVanaf morgen begint HTC in Nederland met de uitrol van Android 2.2 (Froyo). Dat heeft Benelux-directeur Mark Moons eerder vandaag via Twitter laten weten. HTC gaat voor drie toestellen een update naar Android 2.2 uitbrengen: de Desire, Legend en Wildfire. Dat morgen de uitrol voor de Desire begint, betekent niet dat iedereen al de update kan installeren. Vanwege de bandbreedte die het inneemt zal de uitrol gefaseerd plaatsvinden, over-the-air. Je krijgt vanzelf een melding in de notificatiebalk van je Android-toestel. Wat je al wel kunt doen, is vooraf een goede backup maken. Bezitters van een Legend en Wildfire krijgen nog dit kwartaal ook een update.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!


De Nexus One, ook gemaakt door HTC, heeft al een update naar Android 2.2 (Froyo) gekregen. De HTC Legend kreeg een paar dagen geleden ook een update, maar daarbij ging het niet om Android 2.2. Er zijn kleine verbeteringen doorgevoerd in de dataverbinding en het wegvallen van de ringtone.

update htc desire

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.